La Dame aux CaméliasLa Traviata - Opera op het Hogeland 2019

Meewerken aan het uitvoeren van een complete opera? Dat kan!

Vóór de grote vakantie zijn er één à twee muzikale voorrepetities en van 10 tot 21 augustus wordt in een compacte en intensieve repetitieperiode de hele productie van deze opera in elkaar gezet, met aansluitend vier voorstellingen op 22, 23, 24 & 25 augustus. Het is een productie 'op locatie'. Er wordt gespeeld niet alleen op een podium, maar ook op de vides, de trappen en bij wijze van spreken tussen het publiek.
Als Vocal Coach hebben we niemand minder dan Miranda van Kralingen. Zij zal specifiek aandacht geven aan 'zingen en acteren'.
Daarnaast is er veel aandacht voor de achtergronden en de impact van het verhaal van Marie Duplessis, de dame met de camelia's, waarop La Traviata is gebaseerd.

Heb je interesse, meld je dan aan met het aanmeldingsformulier, of mail naar info@operaophethogeland.nl

Opzet en planning

Repetitieperiode:
- solisten: 10 - 21 augustus '19
- koor: 15 - 21 augustus '19
- orkest: 15 - 21 augustus '19
Voorrepetities:
- koor: mei/juni (2x)
- orkest: juni (1x)
Voorstellingen:
- 22, 23, 24 en 25 augustus '19

Artistieke leiding:
Brigitte Odett– regisseur
Peter Bogaert– dirigent

Organisatieteam:
Christofoor Baljon
Pieter Bosma
Esther van Dijk
Arnold Jonker
Grieteke Pool
Aleg Tryfanenkau

Kosten & Verblijf:
Niet-professionele deelnemers betalen een eigen bijdrage van 175,- . Dit is inclusief verblijfkosten (maaltijden, koffie + thee, etc.). Studenten <30 krijgen een korting van 75,-.
Er is de mogelijkheid om gratis te blijven kamperen of gebruik te maken van eenvoudig logement in de schuur. En verder natuurlijk B&B of hotel in de directe omgeving voor eigen rekening.